Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rumnapló előzetes - Ivászat és csajozás Puerto Ricoban

2011.08.26. 10:50 koimbra 1 komment

Hunter S. Thompson 1961-ben írta meg a Rumnaplót, amit évtizedekkel később, 1998-ban adtak ki. 2000-ben az SPI és a Shooting Gallery szerezte meg a megfilmesítési jogokat, Johnny Depp pedig gyorsan le is szerződött a főszerepre, mivel nagy rajongója a szerzőnek. Teltek-múltak a hónapok és a projekt nem haladt semerre. 2002-ben Benicio Del Toro és Josh Hartnett lépett a fedélzetre, de még ekkor sem mozdult ki a holtpontról a tervezet. 2007-ben Graham Kinghez vándoroltak a jogok, aki a Warner égisze alatt látott hozzá, hogy összehozza az alkotást. Depp továbbra is érdekelt volt a filmben, és  már játszott egy Thompson műve alapján készült filmben.  Keira Knightley és Scarlett Johnasson elől Amber Heard happolta el a női főszerepet.

Bruce Robinson látott hozzá a forgatókönyvhöz és a rendezői teendőket is bevállalta. Végül 2009 márciusában elkezdődhetett a forgatás. Érdekesség, hogy Robinson alkoholista volt, majd letette a poharat. Mikor hozzálátott a forgatókönyvhöz ismét inni kezdett, aztán mikor befejezte a szkriptet megint abbahagyta.

Depp alakítja Paul Kemp újságírót, aki Puerto Ricoba utazik, itt egy helyi laphoz szerződik le. A hely szépsége, hogy a rum marha olcsó, így aztán nyugodtan le tudja inni magát, közben pedig megszállottja lesz egy nőnek (Heard) és még egy jó sztorit is talál. Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi és Richard Jenkins látható a mellékszerepekben.

Címkék: trailer könyvből film rumnapló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr213181537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása