Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eastwood később lát hozzá a Csillag születik remake-hez, DiCaprio kilépett

2011.08.29. 20:34 koimbra Szólj hozzá!

Nick Cassavetes szerette volna megrendezni a Csillag születik (A Star is Born) újabb változatát, ebben Russell Crowe lehetett volna a főszereplő. De ez már a múlté, jelenleg Clint Eastwood tartózkodik a fedélzeten és 2012 februárjára lőtték be a forgatás kezdetét. Ebből azonban nem lesz semmi, a produkció sztárja, Beyoncé terhes, így a munkálatok csak később indulhatnak el.

Valamennyire jól is jön a bónusz idő, hiszen Leonardo DiCaprio úgy döntött, hogy nem akar játszani a produkcióban. Így esetleg újra fel lehet keresni a régebben szóba került színészeket (Will Smith, Robert Downey Jr., Jon Hamm, Christian Bale), hátha még érdekelné őket a dolog.

Eastwood a Csillag születik negyedik verzióját hozhatja tető alá. Az elsőt 1937-nen mutatták be, a következő 1954-ben érkezett Judy Garlanddal a főszerepben, a harmadik 1973-ban érkezett Barbra Streisanddal.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883189005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása