Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hogyan lopjunk felhőkarcolót szinkronos előzetes

2011.09.05. 20:17 koimbra Szólj hozzá!

Brett Ratner következő filmje a Hogy lopjunk felhőkarcolót lesz, melyben Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick és Casey Affleck játsszák a főbb szerepeket. Egy szélhámost az FBI házi őrizetbe helyez, ez pedig a világ egy legdrágább felhőkarcolójának az egyik apartmanja. Az ott dolgozók különösen érintettek az ügyben, mivel a nyugdíjuk kezelést pont erre a fickóra bízták, akinek esze ágában sincs kártalanítani őket. Ezért a csapat elhatározza, hogy kirabolja ezt az embert. Azonban szükség van egy szakértőre.

Ratner és Murphy eléggé összehaverkodtak a forgatáson. A rendező lesz a producere a következő Oscar-shownak és azt szeretné, ha Murphy lenne az est házigazdája. Semmi gond, gondolhatnánk, hiszen a színész stand up komikusként kezdte pályáját, a probléma az, hogy elég rég láthattuk már őt igazán poénos filmben.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes tower heist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr873204919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása