Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Carpenter Amy Adamst szeretné westernjébe

2011.09.05. 21:12 koimbra 3 komment

John Carpenter évekig nem hallatott magáról, majd előjött a The Ward szörnyűséggel, amivel csak azt sikerült bizonyítania, hogy a pihenő nem tett jót neki. A Fright Night Film Festivalon elmondta, hogy hamarosan belevág egy westernbe, legalábbis szeretné, ha meg tudná csinálni. "Jelenleg egy jó kis gótikus westernen dolgozom, hamarosan körvonalazódik, hogy meg tudjuk-e csinálni. Ezekben a napokban elég nehéz eladni a westernes témát, azaz nagyon kínkeservesen tudunk pénzt felhajtani, mivel ez a műfaj nem sokakat érdekel." - Az biztossá vált, hogy nem horror westernben gondolkodik. "Anno próbálkoztak ebben a műfajban, ott van a Jesse James Meets Frankenstein és a Billy the Kid Meets Dracula. De egy westernnek westernnek kell lennie. "

A rendező ezután elárulta, hogy kit szeretné főszereplőnek. "Amy Adams hihetetlenül csodálatos színésznő, nagy tehetség. Szeretnék együtt dolgozni vele. "- Nem csoda, Carpenter a The Wardban is egy rakat fiatal pipivel forgatott, más oka nem lehetett, hogy bevállalta azt a filmet. Ezúttal Adams kisasszony látványától pödörgetné a bajászát vagy húzogatná a szakállát.

A történet az 1880-es években játszódna és a Bloody Benders csapatra koncentrálni. A csoport német bevándorlókból állt, akik elég sokat embert megöltek. A vándorokat és az utazókat elkapták, elvették pénzüket, lovukat, kitépték aranyfogaikat.

Címkék: miújság westernhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23205071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerryco 2011.09.08. 17:11:33

Végre egy nem kifejezetten horror, de szerintem olyasmi lesz, mint a Sziklák szeme.
Mi lett Carpenterrel? Nőgyűlölő volt, most meg nőt tenne főszereplőnek? :)))
süti beállítások módosítása