Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hivatalos: Eddie Murphy lesz a következő Oscar ceremónia házigazdája

2011.09.06. 21:41 koimbra 8 komment

Érdekes döntés. Brett Ratner lesz a következő Oscar-show producere, ezt már tudni lehetett régebben. Majd Ratner Eddie Murhpy-t kérte fel arra, hogy legyen a 84. ceremónia házigazdája, amire végül a színész igent mondott.

Ha úgy 10 éve történt volna mindez, talán kevesen szisszentek volna fel. De Murphynek mikor volt utoljára vicces filmje? A Fergeteges forgatás volt az utolsó szórakoztató alkotása, amit 1999-ben mutattak be. Reménykedni lehet, hiszen anno Murphy jó showmannek bizonyult, befutott stand up komikus volt. Mellesleg ha feledtetni tudja James Franco unott arcát az már egy fél siker.

Címkék: oscar miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr493207599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2011.09.06. 22:58:17

Tavaly nagyon jó volt Steve Martin és Alec Baldwin. Nagyon jót röhögtem rajtuk. Jackman is jó volt de Ő baromi keveset szerepelt. Pedig volt benne potenciál. Idővel tuti vissza hozzák a jó öreg Billy Crystalt csakhogy meglegyen a 10. szereplése is. :) Whoopi Goldberget viszont többet nem szeretném látni. Megnéznék egy olyan gálát ahol Ben Stiller és Robert Downey Jr. a házigazda. A Trópusi vihar után együtt vezettek egy gálát (talán egy MTV movie???) na azon szabályosan sírva röhögtem. :D

vrango 2011.09.07. 07:35:58

Én úgy gondolom, hogy az Oscar-gála vezetésével megbízott személy két szempont alapján kerül kiválasztásra:
1. Az illető egy éppen sikeres, menő üdvöske, aki folyamatosan jelen van a "köztudatban", s ezzel a fellépésével a sajátja mellett egyúttal az oszigála kúlságát erősíti-
avagy
2. "Elvirágzott", csak a múlt dicsőségével tündöklő, egykori sztár, akinek ezzel egy kis koncot dobnak egykori "munkaadói".
Eddie Murphy esetében nyilvánvaló, melyik esetről van is szó... :(

vrango 2011.09.07. 07:39:24

(Amúgy talán ha egy gálát megnéztem életemben (mondjuk az pont az elhíresült (ld: "Ernöld Svercöneggör":D), Albert Györgyi által tolmácsolt eset volt))
A jelöltek, nyertesek persze mindig érdekelnek, de a sok reklámot, seggnyalást, tapsot számomra nem ellensúlyozza egy-egy konferanszié jó szereplése.

L'Angelus 2011.09.07. 09:36:45

A III. évezred legrosszabb színészének választották meg az Oscar-gálán.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.07. 09:59:31

Murphy az utóbbi időben csak rontott imázsán, de ettől függetlenül el tudom képzelni róla, hogy simán levezet egy Oscar show-t

Spawn85 2011.09.07. 11:27:06

Szerintem Eddie Murphy-nek ez egy jó lehetőség, mert valóban az utóbbi időben a filmjei (nagyon finoman fogalmazva) nem voltak jók.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2011.09.07. 14:57:38

ez a "hozzuk őt vissza, mert mégiscsak fasza volt régen" dolgot valahogy nem érzem valami jó magyarázatnak. mi a fasznak kérték fel Eddie Murphyt? de most komolyan.. Százszor jobb színészeket, show-maneket lehetne delegálni egy ilyen showba. Nagyon bírtam Eddiet, sőt a régi filmjei közül sokon még ma is képes vagyok röhögni, de amilyen gagyi fossá lett az utóbbi sok évben...hát valahogy rohadtul hidegen hagy. nem Oscar show kéne hanem valami értelmes szerep, amivel feltámaszthatná magát (akár sorozatszerep is lehetne).

A nép fia 2011.09.07. 15:32:19

James Franco-nál csak jobb lehet. Láttam Steve Martinékat tavaly, én nem voltam tőlük elájulva. Viszont Hugh Jackman nagyon adta!

Murphy jó komédiás volt valamikor. Kár, hogy az elmúlt 10 évben egyetlen értékelhető szerepe volt a Dreamgirls-ben, az is mellékszerep.

Hátha itt megmutatja, hogy milyen is az igazi feka stand-up comedy!
süti beállítások módosítása