Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül Keith Richards életéről

2011.09.08. 12:53 koimbra 5 komment

Keith Richards közismert személynek számít a zene világában, már ránézésre is elmondható, hogy mozgalmas, eseménydús évek állnak mögötte. A Rolling Stone együttes tagja nemrég részt vett a GQ Awardson, ahol az Év Írója díjat vehette át. Richards ugyanis papírra vetette életét, amelyet a Life címen adtak ki és nem csak a kritikusok éltették, de elég szép számban fogyott.

A The Telegraphnak adott interjúban a rocksztár elárulta, hogy könyvéből film fog készülni. A bemutató nem mostanában lesz, hiszen nem sietnek. Ráadásul előtte meg kell találni a megfelelő színészt a feladatra és ez még számára is nagy kérdés, hogy miképp lelik meg azt az embert, aki helyt tudna állni.

Mivel Johnny Depp nagy rajongója Richardsnak, nem lenne meglepő, ha harcba szállna azért, hogy övé lehessen a főszerep. Jack Sparrow karakterét róla mintázta, sőt később elérte, hogy a zenész néhány perc erejéig felbukkanjon a franchise-ban. A színész ezen túlmenően egy Richardsról szóló dokumentumfilmen is dolgozik, tavaly év elején jelentették be a projektet, elvileg jövőre kerül a mozikba. Nyilván akad még más színész is, aki alkalmas lenne a feladatra. Szerintetek kinek kellene alámerülnie a szex, drog és rock'n roll világába?

Címkék: miújság könyvből film életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583211306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.09.08. 14:07:00

nem kicsit sex drog és rock n roll film lesz ez.

Shyllard 2011.09.08. 15:39:10

Depp abszolút nyerő, igazi rajongónak kell őt alakítania, aki képes lesz kellendő tisztelettel bánni a karakterrel. Nomeg őt tudjuk Sparrow miatt, h tud Richards-osan játszani éshát a sminkkeléssel sem lesznek nála a problémák, úgyhogy az öregedés is lazán meg lesz oldva.

game ower 2011.09.08. 16:38:57

Tommy lee Johnes,megfelelne az idösebb karakter eljátszására.

mr.roper 2011.09.08. 21:29:00

Depp?Bírom a búráját, de nemááá! Szerintem Scott Glenn a nyerő a szerepre!:-)))

Buchek8 2011.09.08. 21:34:52

Nem tudom igaz-e az apa felszívós story, de már azért érdemes lehet megnézni :D
süti beállítások módosítása