Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.09.15. 12:03 koimbra Szólj hozzá!

Stiller az MTV-n teszteli a kamu előzeteseket

            Halad a korral Ben Stiller: Red Hour nevű producercége élén fiktív előzeteseket fog gyártani az MTV-nek, és amelyik szép karriert fut be az interneten vírusvideóként, komplett mozifilmmé fejleszti. Az ötletet Stiller legutóbbi bombasikere, a Trópusi vihar kamu előzetesei adták, amelyek közül többet is vászonra lehetett volna vinni rendes filmként. Azt talán mondani sem kell, hogy az első, parodisztikus hangvételű trailernek maga Stiller lesz a főszereplője. A kis műremekek az MTV-n debütálnak, aztán az alkotók reményei szerint ellepik majd az internetet. Stiller azt ígéri, élvonalbeli sztárok is felbukkannak majd a vicces ál-előzetesekben, de az még titok, hogy kikről van szó. Ne feledjük, hogy a Trópusi viharban Tom Cruise adta elő a tipikus hollywoodi producer paródiáját, amivel akkora sikert aratott, hogy később az MTV-gálán is hozta a karaktert Jennifer Lopez oldalán. Ennek alapján nagyjából be lehet lőni, mekkora durranásokra számíthatunk.

            Stillert legközelebb a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című akcióvígjátékban láthatjuk Eddie Murphy oldalán. A film rendezője Brett Ratner, aki annyira elégedett volt Murphy komikusi teljesítményével, hogy múlt héten az Oscar-gála házigazdai teendőit is rábízta, mert véletlenül ennek a show-nak is ő a producere.

            (Tower Heist – hazai bemutató: 2011. november 10.)

Atkinson megszállta Frankfurtot

            Egy dologgal lehet megríkatni Rowan Atkinsont: ha valaki bőgetni kezdi az orra előtt egy Rolls-Royce Phantom Coupe 9 literes V-16-os motorját. Ilyenkor a boldogságtól érzékenyül el. A napokban bizonyára sok papírzsebkendőt elhasznál a jeles brit komikus, ugyanis éppen a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon tartózkodik, és a Rolls-Royce alkalmi marketingeseként a legújabb modellt népszerűsíti. Ennek oka, hogy új filmjében, a Johnny English újratöltve című akcióvígjátékban egy Phantom szerepel, persze némileg átalakítva. A mostantól kapható polgári modellnek sajnos nem 9, hanem „csak” 6,75 literes a motorja, és nem 16 szelepes, hanem csupán 12 – de állítólag így is elég szépen gurul, ha valaki rendesen odalép a gázpedálra. Ja, és azokat a kunsztokat sem tudja, amelyekkel Johnny English autója büszkélkedhet a film több jelenetében.

            (Johnny English Reborn – hazai bemutató: 2011. szeptember 15.)

 Wahlberg diszkontáron adja vízeséses villáját.

            Az ingatlanválság Mark Wahlberget is kegyetlenül sújtja. Ha így megy tovább, két milliót (dollárt) bukik villája eladásán. Még három éve kezdte el árulni majdnem 16 millióért a kéthektáros birtokon található csodaingatlan, most pedig lement 14 millió alá, mert még mindig nem akadt vevő. Pedig hét hálószoba és tíz fürdőszoba, valamint kétemeletes tornaterem, 35 milliméteres digitális mozi és kosárlabdapálya is található a villában, illetve környékén, nem beszélve a méretes úszómedencéhez tartozó vízesésről, amelyet bármely újgazdag megirigyelhetne, mert este fényorgonával lehet kivilágítani.

            Wahlberg nem azért adja el a házat, mert kezd tönkremenni, hanem éppen ellenkezőleg: még nagyobbat és még emeletesebbet épít a közelben, hogy a négy gyereknek megfelelő tér kínálkozzon a testi-szellemi kibontakozáshoz.

            Wahlberget hamarosan izgalmas thrillerben láthatjuk. Az izlandi sikerfilm alapján forgatott Contraband hőseként biztonsági őrt alakít, aki egy váratlan lehetőség nyomán visszatér előző szakmájához, a csempészethez.

            (Contraband – hazai bemutató: 2012. március)

 Brad fél, hogy Angie-nek fejébe száll a dicsőség


            Aggodalmai vannak Brad Pittnek amiatt, hogy gyermekei anyja, Angelina Jolie immár rendez is. – Attól tart, majd türelmetlen leszek a rendezőkkel, mivel már én is az vagyok – árulta el a színésznő. – Egyébként tényleg változtam, amióta időnként a kamera másik végénél állok. Ha írok, napokra bezárkózom, nem nézek tévét, nem beszélek senkivel, csak a projektre koncentrálok. Ez tényleg rémisztő újdonság lehet Bradnek.

            Érdekes, hogy a színészpáros aktuális filmjei egyaránt kötődnek Magyarországhoz. Angelina jelentős részben nálunk forgatta a boszniai háborúról szóló opuszát, Brad pedig magyar zombi statisztákkal népesíti be World War Z című apokaliptikus produkcióját, amelynek itteni forgatása hamarosan kezdődik. A Megy a gőzösből ismert Egres Katinka komolyabb szerepet kapott, már részt vett a film máltai jeleneteinek forgatásán, enyhén meg is sérült, amikor az élőhalottak elől kellett menekülnie.

            (World War Z – hazai bemutató: 2013. január) 

Címkék: uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43229199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása