Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Immortals tv spot

2011.09.21. 20:33 koimbra Szólj hozzá!

Egy perces Immortals tv spotot tettek közzé, Henry Cavill ebben bontogathatja szárnyait, megmutathatja mire képes a Superman előtt. Ha helyt áll görög hősként akkor bizonyára nem lesz probléma azzal sem, hogy az egykori kryptoni lakos a Föld védelmére kel.

A fantasy-t Tarsem Singh dirigálta, Mickey Rourke alakítja a kegyetlen hadurat, akinek feltett szándéka, hogy minél nagyobb területeket hódítson meg és egy legendás fegyver után kutat, amivel kiszabadítaná a bebörtönzött Titánokat.

A 3D-s 300 látványához hasonlítható alkotást november 11-én küldik a mozikba Amerikában, hozzánk pedig majd befut.Tarsem Singh javában forgatja a Hófehérkés filmjét, amiben a címszereplő a hét törpe segítségével próbálja visszaszerezni a trónt gonosz mostohájától és visszaállítani a birodalom régi fényét és megdönteni. Ha az Immortals befuccsol, akkor már jó előre félhetünk ettől is.

Címkék: tv spot immortals

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823244263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása