Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

50 Cent a Frozen Groundban

2011.09.22. 10:14 koimbra 1 komment

Egész érdekesnek tűnt a The Frozen Ground tervezet, amiben John Cusack egy sorozatgyilkost fog alakítani, ám 50 Cent lépett a fedélzetre, aki nem csak egy szerepre szerződött le, hanem producerként is ki fogja venni a részét a munkálatokból. Ez azt jelenti, hogy a minőség tekintetében ne tegyük magasra a lécet és felmerül a gyanú, hogy esetleg DVD-n fog jönni a produkció.

Cusack játssza Robert Hansent, aki Alaszkában nőket rabolt el, majd azokra vadászott a környék vadonjában. Nicolas Cage egy zsarut alakít, Hansen egyik célpontja sikeresen megszökik és ő talál rá az utcán, majd megpróbálja a bíróság elé citálni a fickót. 50 Cent ki mást formálna meg, mint egy stricit és eléggé dühös lesz, amikor az általa futtatott nők közül néhányan eltűnnek.

Címkék: miújság frozen ground

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623245292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.09.22. 11:18:54

50 egész sok filmben szerepel.
nagyon színész szeretne lenni...
vagy nagyon nincs ötlete a zenéhez. :D
süti beállítások módosítása