Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Big Miracle előzetes - Barrymore bálnákat ment

2011.09.22. 21:08 koimbra Szólj hozzá!

Megtörtént eseten alapszik a Big Miracle (korábban Everybody Loves Whales volt a címe), amiben Drew Barrymore, John Krasinski és Kristen Bell is játszik. Az Északi-sarkkörnél a jég fogságába esik két bálna, az esetre felfigyel a világ és emberek tucatjai érkeznek a helyszínre, hogy segítsenek. Később az amerikaiak már csak azért is rákapcsolnak, mert egy orosz jégtörő szintén arrafelé veszi az irányt.

Barrymoore a Greenpeace egyik tagját alakítja, Krasinski egy helyi újságírót játszik, szóval a bálnák és a mentőakció mellé még társulhat némi romantika, Bell karaktere egy los angeles-i riporter lesz. A produkciót Ken Kwapis a Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You) és a Nászfrász (License to Wed) rendezője vezényelte el. Nem túl jó ajánlólevél. Amerikában február 2-án mutatják be.

 

Címkék: trailer big miracle

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473247024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása