Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arthur Christmas előzetes - Mission: Accomplished

2011.10.04. 22:21 koimbra Szólj hozzá!

Karácsony közeledtével általában érkezni szokott az ünnephez kötött produkció. Ámbár ez az állítás nem teljesen igaz, tavaly mintha az összes stúdió elfeledkezett volna erről. Idén a Warner kedveskedik egy alkotással, de talán a Kalandférgek harmadik része nem pontosan az a szórakozás, amire a családok vágynak, viszont a Sony/Aardman Animation prezentálásában érkezik az Arthur Christmas animációs film.

Az Aardmantól a Csibefutamot, illetve a Wallace & Gromit és az Elvitte a víz alkotásokat láthattuk, mivel mindhárom igencsak ütötte a mércét, így bizonyára ezzel sem lesz gond. Télapó bázisán egészen kiválóan működik a high-tech berendezés, de aztán leáll a rendszer. Szerencsére az öreg szakállas fia, Artúr épp kéznél van, aki retró módon gondoskodik arról, hogy mindenki megkapja a neki járó ajándékot.

 

Címkék: trailer miújság animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr293278975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása