Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McQueen és Fassbender újabb filmet készít közösen

2011.10.11. 21:35 koimbra Szólj hozzá!

Steve McQueen és Michael Fassbender sokat köszönhet egymásnak, mindkettejüknek az Éhség (Hunger) dráma adta meg a lökést, bár míg a színész azóta nagyobb hírnévre tett szert, addig a rendező inkább maradt az alacsonyabb költségvetésű alkotásoknál. Fassbender ügyesen lavírozik a kisebb és nagyobb művek között és idén újra összeállít McQueennel a Shame kedvéért. Ezt követően újabb projektet készítenek közösen. Brad Pitt produkciós cégének, a Plan B -nek a falai között valósul meg Solomon Northup 1853-as önéletrajzi könyvének a filmes verziója.

Northup elérte, hogy szabad emberként tekintsenek (megvoltak a papírjai) rá, iskolázott házasember volt, aki egy munka miatt érkezett Washingtonba, itt viszont elkábították, vasra verték, majd jó néhányszor elverték, így megtanulta, hogy ne hajtogassa folyton azt, hogy ő szabad ember. Több "tulajdonosa" is volt az évek során, egy kanadai ács segítségével  sikerült levelet juttatnia családjához, aminek következtében végre rátaláltak és kiszabadulhatott.

A 12 Years A Slave forgatása 2012 elején veszi kezdetét, Chiwetel Ejiofor lesz a főszereplő, míg Fassbender az ács lehet.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843296080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása