Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Devil Inside poszter és előzetes - Mikroköltségvetésű ördögűzős horror

2011.10.15. 14:47 koimbra 2 komment

A Paramount a Paranormal Activity világraszóló sikere után indította el Paramount Insurage részlegét, ahol mikroköltségvetésű (pár ezer dolláros) horrorok készülhetnek. Az első termék a The Devil Inside címre hallgat, a produkciót William Brent Bell, a Stay Alive - Ezt éld túl! alkotója dirigálta.

Fernanda Andrade alakítja Isabella Rossit, aki meg volt győződve arról, hogy édesanyját három embert ölte meg. Az igazság viszont az, hogy ezek az emberek ördögűzőként ténykedtek és nem ártani, hanem segíteni akartak. Miután Isabella is rájön erre Olaszországba utazik egy forgatócsoporttal, hogy megismerkedjen az ördögűzéssel és szemtanúja legyen néhány olyan esetnek, amit nem engedélyeztek fentről.

Címkék: trailer poszter horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983305052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.15. 17:03:02

Érdekes lesz. Ez a trailer pedig elég minimalista, de mégis érdekfeszítő.

sjbee 2011.10.15. 22:45:13

Ez a trailer nem érdekfeszítő, egyszerűen zéró, semmitmondó. A sejtelmes mondatok után legalább pár mp mozgó anyagot is tehettek vna, csak ugye akkor lehet lehullna a lepel, miszerint egy gagyi filmmel van dolgunk.
süti beállítások módosítása