Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A leleményes Hugo következő előzetese

2011.10.24. 21:14 koimbra 2 komment

Martin Scorsese gondolt egyet és családi filmet forgatott. Ebben a műfajban nem túlzottan jártas, mondhatni nem igazán merült bele soha, inkább másféle produkciókban jeleskedett. De ha már lúd, legyen kövér - gondolhatta Scorsese, ha már úgyis efféle alkotást forgat, akkor a 3D-vel is megismerkedett.

A sztori a 30-as évek Párizsában játszódik és egy srácot követhetünk nyomon, aki apja halála próbál boldogulni, de folyamatosan összeakad a vasútállomás felügyelőjével, vele nem szívlelik egymást. Összeismerkedik egy vele egykorú lánnyal, akivel nagy kalandokba keveredik. Hozzánk csak jövőre robog be a film, Amerikában november végén lehet beülni rá. A Karácsony előtti időzítés nem véletlen, már csak az a kérdés, hogy a jenki közönség mennyire vevő egy Párizsban játszódó sztorira.

Címkék: trailer hugo könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr703327325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karbalán 2011.10.25. 13:18:19

A boxoffice.com $50M összbevételt jósol Észak-Amerikában.
süti beállítások módosítása