Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Secret World of Arrietty előzetes

2011.10.25. 21:07 koimbra 4 komment

Kevés betonbiztos dolog van a filmiparban, az azonban ezer százalék, hogy a Studio Ghibli nem ad ki hanyag munkákat kezei közül. A falak között született többek között a  Princess Mononoke és Spirited Away, hamarosan a The Secret World of Arrietty kerül a mozikba (hozzánk is remélhetőleg eljő). Az animációs film Mary Norton fiatal felnőtteknek szóló fantasy regényén alapszik.

Apró emberkék élnek körülöttünk, észrevétlenül csennek el kisebb dolgokat, amelyeket maguk felhasználnak, de a "nagyok" számára jelentéktelennek hathat. Egy ilyen apró gyűjtögető lány megismerkedik egy sráccal és összebarátkoznak.


Címkék: trailer animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr933329930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.10.25. 22:00:06

Volt régen egy film, asszem Hugh Laurie is szerepelt benne, msot nem találtam imdb-n, de azis ilyen kisemberes volt, a trailer elején azthittem azt koppincsolták, dehát hova gondoltam? :D

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.10.26. 14:34:03

A Ghibli tényleg szép karakter desingel dolgozik viszont az arcok eléggé ugyanolyanok majd minden filmjükben. Ezt nem kritkaként mondom de fura mert azért más nem olyan híres anime stúdióknak ez nem igazán okoz gondot.

Az hogy a rajzstílusuk mindig ugyanolyan az nem baj mert kb minden anime/rajz stúdióra ez jellemező de az egysíkú arcok kicsit furcsák.

exilis 2011.10.26. 15:00:38

Olvastam az eredeti könyvet a lányomnak esténként (mire nem jók mostanában a könyvtárak, 50 Ft-ért árulják ki a leselejtezett gyerekkönyveket) A könyv mai szemmel nem egy nagy durranás, de valószínűleg ez volt az első a kismanók a házban műfajban, így nem kritizálnám. Kiváncsi leszek mit tud ebből az alapanyagból kihozni a Ghibli.

winterrain 2011.10.26. 19:28:10

Ha! Macskát is ugyanúgy rajzolnak! Ismerős nekem az a macsek. A Könyvek hercegében ugyanez a firka-macskaszínész játszott.
süti beállítások módosítása