Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.10.25. 16:40 koimbra Szólj hozzá!

Eddie Murphy parázik az Oscar miatt

            Felemás érzésekkel viseltetik Eddie Murphy az Oscar-gálával kapcsolatban, amelynek ő lesz a házigazdája februárban. – Amikor megtudtam, hogy engem fognak felkérni, majd kibújtam a bőrömből, de most már inkább parázok – ismeri be a komikus. – Ez lesz pályafutásom egyik legjelentősebb állomása, de ha elszúrom, akkor nekem lőttek. Sajnos még négy hónap van addig, és ezalatt tövig rágom majd a körmöm, mert kétségek gyötörnek. Ha mindent előre kiszámítok, ettől lehet rossz, merev a műsor, ha meg végig improvizálok, mint a régi szép időkben, becsúszhat egy-két olyan poén, amitől a közönség egy része biztos ki fog akadni. A producer, Brett Ratner nyugtatgat, hogy lavírozzak valahol a kettő között, tehát a megírt forgatókönyv alapján rögtönözzek, de könnyű neki, ő csak a függöny mögül figyel majd.

            Ratner neve nem véletlenül merült fel: ő a rendezője és a producere a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című akcióvígjátéknak, amelyben egyszerű melósok elhatározzák, hogy visszalopják a pénzüket egy csaló brókertől, akit a Trump Tower tetején őriznek. Eddie Murphy mellett Ben Stiller, Matthew Broderick és Alan Alda a film főszereplői.

            (Tower Heist – hazai bemutató: 2011. november 10.)

Olivia Wilde: a válás hizlal!

            Vagy nyolc kilót fölszedett Olivia Wilde, amióta elvált, de nem bánja, és csak nevet azon, hogy az emberek összesúgnak a háta mögött. – Mindenki megszokta, hogy csak szemből lehet észrevenni, mert olyan vékony vagyok, hogy oldalról csupán egy csík látszik belőlem – viccelődik a színésznő. – Most van mellem és fenekem, és nagyon élvezem, hogy úgy nézek ki, mint egy normális nő. Nem tagadom, tavasszal, amikor a válóper zajlott, bánatzabálást folytattam, de most már egyszerűen csak jókat eszem, és egy kis vörösbor is mindig lecsúszik. Komoly bajom nem lehet belőle, mert járok spinningre, karatézom és jógázom, tehát annyi a súlyom, amennyi pont egészséges. Most csak azért van kiakadva mindenki, mert nem vagyok az a csontkollekció, aki voltam.

            Olivia megvillantja nőies idomait a Testcsere című vígjátékban, amelyben szexi ügyvédnőt alakít, akiből egy ponton kitör a vadmacska.

            (The Change-Up – hazai bemutató: 2011. november 24.)

Emily Blunt, a házasságközvetítő

            Ki sem nézné az ember az ábrándos tekintetű Emily Bluntból, hogy titokban emberek sorsáról dönt. Márpedig ezt tette az angol színésznő: összehozta nővérét az Oscar-jelölt Stanley Tuccival, akivel együtt játszott Az ördög Pradát visel című filmben, és jól összebarátkoztak. Felicity Blunt irodalmi ügynök, azaz kiadót szerez az íróknak, de ez nem védte meg attól, hogy kishúga neki szerezzen partnert. Miután Emily bemutatta nővérét Tuccinak, a pár randizni kezdett, és az amerikai színész most, öt év után látta elérkezettnek az időt a leánykérésre, mivel nem kapkodós fajta. Felicity igent mondott. Hamarosan Amerikába költözik párjához, aminek mindenki örül, hiszen így a két nővér közel lehet egymáshoz, mert Emily már évek óta Los Angelesben él.

            Emily következő filmje érdekes módon kicsit rímel az új fejleményekre. A The Five-Year Engagement egy ifjú párról szól, akik eljegyzés után azt tapasztalják, hogy furcsa irányba kezd fejlődni a kapcsolatuk.

            (The Five-Year Engagement – hazai bemutató: 2012. július)

  Kölcsönkérték Travolta Boeingjét

            Köztudott, hogy John Travolta maga vezeti Boeing 707-es gépét, és most nagy az izgalom, mert a repülő szerepelni fog a Pan Am című tévésorozat következő epizódjában. Maga a tény nem lenne érdekes, hiszen a repülő önmagát fogja alakítani, az izgalom tárgya az, vajon sikerült-e megnyerni a szupersztárt, hogy ő legyen a pilóta – az ilyen meglepetésszerű beugrások nem ritkák a sorozatokban. Az amerikai közösségi repülés hőskorát bemutató, második évadjánál tartó széria igen népszerű a tengerentúlon, ezért nem kizárt, hogy Travolta tényleg felbukkan benne.

            Travoltát a mozikban legközelebb a Savages című akciófilmben láthatjuk. Kiégett kábítószer-ellenes ügynököt alakít, aki kénytelen bevetni magát a mexikói határvidéken, mert egy drogkartell emberei elrabolják két békés amerikai vadkender-termesztő közös barátnőjét (Blake Lively). A mexikói kartell főnökét az Oscar-díjas Benici Del Toro játssza, baljós pillantásokból és latin akcentusból tehát nem lesz hiány. A rendező a háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone.

            (Savages – hazai bemutató: 2012. október)

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763329312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása