Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenetek és tv spot a Hajnalhasadás első részéből

2011.10.31. 11:57 koimbra 3 komment

Az Alkonyat filmeket repesve várhatják a mozik, nem sok produkció van, amelyeknél biztosra vehető, hogy a bevétel a csillagos eget fogja verdesni. Az előző felvonás öt nap alatt 144 millió dollárt kasszírozott, ennyit biztosan ki fog termelni a Hajnalhasadás első része. Ezúttal Bill Condon, a Dreamgirls és a Kinsey rendezője vezényelte le az alkotást.

Címkék: jelenet tv spot könyvből film sequel alkonyat breaking dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203340747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.31. 18:46:34

Több részébe is belenéztem a sagának, mikor épp elkaptam a HBO - n, de 10 perc után el kellett kapcsolnom, annyira érdektelen, unalmas kaka.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.11.01. 07:13:25

Szerintem mindenki csak divatból fikázza ezt a franchise-t, és nem meritek bevallani, hogy valójában annyira szeretitek, hogy minden éjjel Edwardos kispárnát szorongatva alszotok el! A Hajnalhasadás pedig minden szempontból az év legjobban várt filmje, amit bűn nem a premier napján megnézni moziban!
Ja, és majdnem elfelejtettem: Team Edward!
:D :D :D
süti beállítások módosítása