Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Gyilkosság a kezed között krimiből

2011.11.02. 18:29 koimbra 2 komment

2008-ban mutatták be Jacques Maillot Gyilkosság a kezed között (Les liens du sang) krimijét, ebből készülhet az angol nyelvű remake, a francia Guillaume Canet vezényelhet a forgatáson. Canet James Gray-jel, Az éjszakai urai (We Own the Night) alkotójával karöltve dolgozik a szkripten, a főbb szerepekre Marion Cotillard, Zoe Saldana és Mark Wahlberg szerződött le.

Canet játszott az eredeti filmben, egyelőre nem úgy áll a helyzet, hogy a rendezésen kívül be fog vállalni egy kisebb szerepet. A történet a 70-es években fog zajlani és egy testvárpárt állítanak a középpontba, egyikük zsaru, míg a másik a bűn útjára lépett.

Canet inkább színészként ismert, de nagy néha beáll a kamera másik oldalára. 2006-ban a Ne szólj senkinek (Tell No One) thrillert prezentálta, amiből Ben Affleck fog remake-et csinálni, tavaly az Apró is hazugságokat (Little White Lies) tette le az asztalra.

Címkék: remake miújság krimihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503348456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.11.02. 19:21:38

ez a Saldana nagyon feltört.
hány fimlje lesz jövőre is :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.02. 22:29:03

Ez a remake áradat egyre jobban idegesít. Ettől függetlenül még lehet jó a film, de könyörgök, tényleg nincs eredeti ötlet, csak elvétve?
süti beállítások módosítása