Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Inarritu rendezi a The Revenant bosszúfilmet

2011.11.05. 22:18 koimbra 3 komment

Felettébb nehezen akar megvalósulni a The Revenant. Michael Punke regényének filmváltozatát 2009-ben még Park Chan-wook szerette volna ledirigálni Samuel L. Jacksonnal a főszerepben, majd 2010-ben John Hillcoat melegítette a rendezői széket és Christian Bale szemezgetett a produkcióval.

Már más szelek fújdogálnak, Alejandro Gonzalez Inarritu megegyezett a New Regencyvel, összejött a szükséges költségvetés, most már csak színészek kellenek, Leonardo DiCaprio és Sean Penn ülnek a tárgyalóasztalnál.

DiCaprio alakíthatná Hugh Glasst, aki a történet szerint az 1820-as években egy prémvadász csapatot vezetett a vadonban, de egy medve csúnyán megsebesítette. Két embert hagytak hátra, hogy vigyázzon Glassra, ám ezek kirabolták és magára hagyták. A férfi azonban felépült és bosszúra szomjazva utánuk eredt. Penn a két "cserbenhagyó" egyikét játszaná.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883357194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.11.05. 23:03:50

Hát, Inárritunak ehhez meg mi köze van?

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.06. 13:15:40

@efes: Pont ez járt az én fejemben is.:D Ettől függetlenül simán lehet egy egyedi film belőle.

vrango 2011.11.07. 07:38:22

Nocsak, hát nem én is ezen filóztam?! :D
A Biutiful (meg a többi munkája) után mindenesetre elég éles váltás egy ilyen "mainstream bosszúfilm"...
süti beállítások módosítása