Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Borenstein írja a Godzillát

2011.11.10. 11:25 koimbra 1 komment

Jó ideje tudni lehet már, hogy a Legendary stúdió fogja leszállítani a következő amerikai Godzillát, a rendezői székbe a Monsters alkotóját, Gareth Edwards-t nyomták bele. Még nyáron David S. Goyer látott hozzá a forgatókönyvhöz, szóval már jogosan gondolhattuk volna, hogy a Penge és a Batman szkriptjének írója fel tud mutatni valami értékelhetőt. Nem tudni, hogy Goyer munkájával mennyire viszonyulnak pozitívan a Legendarynál, de valamiért  Max Borensteint hozták a fedélzetre, aki tovább szőheti Godzilla történetét.

Borenstein nem igazán ismert Hollywoodban, de dolgozott már a Legendary számára, a The Seventh Son fantasyregényből hozhatott össze egy pofás szkriptet, legalábbis meg lehetnek vele elégedve, ha újabb munkával bízták meg.

Címkék: reboot miújság gozdilla

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr553367932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algi 2011.11.13. 23:29:00

Remélem, ezúttal nem az lesz a koncepció, hogy minél kevesebb köze legyen Gozillához.
süti beállítások módosítása