Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwimmer gengszterfilmben

2011.11.10. 15:25 koimbra 3 komment

David Schwimmer, ugyan több produkcióban is feltűnt, de igazán emlékezeteset nem tudott alakítani és még mindig a Jóbarátok sorozat miatt emlékezhetünk rá. De talán majd a The Iceman gengszterfilm meghozza az áttörést és új hivatkozási pont lesz az életében. A színész Josh Rosenthalt fogja megformálni, Rosenthal Roy Demeo maffiavezér egyik kegyetlen embere volt és úgy tekintett főnökére, mint az apjára, megtett mindent, csak hogy le tudja nyűgözni őt.

A főszerepet, Richard Kuklinski figuráját Michael Shannon játssza. Kuklinski családos ember volt, senki nem sejtette, hogy valójában könyörtelen sorozatgyilkos. Maggie Gyllenhaal lesz a felesége, Ray Liotta pedig Demeo bőrébe bújik bele.

A rendezői térfélen Ariel Vromen fog ténykedni, tőle esetleg A hazugság ára (Rx) thrillert láthattuk. Anthony Bruno regénye alapján készül a film, ezen kívül előkotortak néhány Kuklinskivel készült interjút is, amelyek segítségével csak  jobb forgatókönyvet tudtak összehozni.

Címkék: miújság iceman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83368573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.11.10. 16:31:08

Sztem inkább csak egy ugrópont lesz Schwimmer karrierjében, nemhinném, h ezzel széleskörű sikert fognak aratni, még ha jó lesz, akkor sem. Viszont abban segíthet neki, h észrevegyék, h komoly gengszterfilmekben is nyugodt szívvel lehet szerepeltetni (ha)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.11.10. 17:23:40

A Band of Brothers-ben teljesen jól hozta a szerepet. Itt meg majd meglátjuk.

Shyllard 2011.11.10. 18:43:12

@ForgerON: De nem kellett ott sem túl sok komolyságot erőltetnie magára :)
süti beállítások módosítása