Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 127 óra írójára bíznák Az éhezők viadala folytatásának a forgatókönyvét

2011.11.17. 13:47 koimbra Szólj hozzá!

Az éhezők viadalát (The Hunger Games) ugyan még nem került a mozikba, , de a Lionsgate máris kitűzte a folytatás bemutatóját 2013 november 22-re.  Úgy volt, hogy a rendező, Gary Ross és Suzanne Collins írják a forgatókönyvet, ám Ross teljes figyelmét lekötik az első felvonás utómunkálatai, ezért került szóba Simon Beaufoy, ő vetette papírra a Gettó milliomos (Slumdog Millionaire) és a 127 óra (127 Hours) szkriptjét. Egyelőre még csak az "azt szeretnék mindenki, ha Beaufoy írná" fázisban tengődik a projekt, az úriember és a stúdió még nem találkozott, hogy megvitassák a részleteket.

A második rész története: Katniss és Peeta megnyerték az Éhezők Viadalát, így ők és a családjaik megmenekültek az éhezéstől, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Győzelmi Körút, ismét csak a tévénézők árgus szeme előtt. A kötelező udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen. Snow elnök sosem habozott lesújtani az engedetlenekre, és most is ott csap le, ahol senki sem várja. Emberek halnak meg, családok lesznek földönfutók, Katniss és Peeta pedig újabb küzdelemre kényszerülnek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban. (wikipedia)

Címkék: miújság könyvből film sequel futótűz az éhezők viadala

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr633389763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása