Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Soderbergh és a pszichofarmakológia

2011.11.30. 10:30 koimbra Szólj hozzá!

Steven Soderbergh-től nemrég a Fertőzést (Congation) láthattuk, majd jövő év elején a Haywire akciófilmmel jelentkezik, jelenleg a Magic Mike utómunkálatain dolgozik és hamarosan hozzálát a Liberace drámához. Nyakig van a melóban és újabb projekt került az asztalára, a The Bitter Pill forgatókönyvét Scott Z. Burns a Fertőzés írója körmölte le.

A történetről sajnos csak keveset lehet tudni, annyi biztos, hogy a pszichofarmakológia világában játszódik, ez a tudomány terület azt vizsgálja, hogy a különféle szerek miképp hatnak az agyműködésre.

Még egyetlen stúdió sem csapott le a tervezetre, de mivel Lorenzo di Bonaventura producerként egyengeti a projekt útját szinte biztos, hogy hamarosan jelentkezik egy érdeklődő.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163424926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása