Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnsont és Wahlberget akarják a Pain and Gainbe

2011.12.05. 22:27 koimbra 2 komment

Michael Bay jó ideje hangoztatja, hogy vágyik már egy kisebb költségvetésű alkotásra. Roland Emmerich is ilyesmibe akarta vágni a fejszéjét, össze is jött a dolog, de az Anonymusszal csúnyán megbukott.

Mindenesetre Bay a Pain and Gain filmet szeretné megrendezni, a fekete humorú vígjátékhoz kinézte a megfelelő főszereplőket. Dwayne Johnson és Mark Wahlberg randalírozhatnának a 20 millió dolláros alkotásban (csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy az első Bad Boys 19 millióba került). Johnson és Wahlberg a Pancser police-ban (The Other Guys) játszhattak, bár nem sok közös jelenetük volt. Mindkét színész eléggé elfoglalt, de remélhetőleg sikerül megfelelő helyet találniuk naptárukban.

A történet a Miami New Times 1999-es egyik cikkén alapszik, ami egy szteroidokkal telepumpált  bodybuilder duóról szólt, a két fickó minél gyorsabban akart pénzhez jutni és a kínzásoktól sem riadtak vissza. Zsarolásba és emberrablásba is belekeveredtek, ez az ügy azonban elég rosszul sült el számukra.

Címkék: miújság pain and gain

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83441298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.12.06. 08:31:04

Ne Johnson-t hanem Rock-ot írj, mert így nem tudom, hogy kiről van szó. :D
süti beállítások módosítása