Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Cabin in the Woods előzetes

2011.12.05. 20:51 koimbra 5 komment

Pár napja látott napvilágot a horror posztere, ma pedig az előzetest vehetitek szemügyre. Első pillantásra úgy tűnik, hogy a csak egy szokásos, szimpla sémát követik, azaz néhány fiatal megérkezik egy távoli, erdőben fekvő faházba, ahol jót buliznának, majd kiderül, hogy mégsem volt annyira jó ötlet idetévedni. Ám a megszokott történésekbe próbáltak belepakolni mást is, a faház nem csak egy egyszerű építmény, bízzunk benne, hogy Joss Whedon izgalmas és érdekes sztorit vetett papírra.

 

 

Címkék: trailer horrorelőzetes the cabin in the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413441060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.12.05. 21:07:36

Piszkosul jónak néz ki szerintem és ahogy láttam a végén, a szokásos "kretén-füves" végre sokáig fogja húzni. Várós, megérdemlünk valami újdonságot, hamár a Paranormal Activity és a Fűrész-széria kihalt. Remélem tényleg szakítanak a sémákkal, ahogy a trailer ígéri, valami Sikoly-szerű paródiát és horrort ötvöző filmet könnyen kihozhatnak belőle.

icevox 2011.12.05. 21:37:09

Na ez nost engem is nagyon elkezdett érdekelni! :D Jóféle lesz!

sjbee 2011.12.05. 23:21:13

baszott jónak tűnik :D És Thor bácsi is ott van :)
süti beállítások módosítása