Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Five-Year Engagement előzetes

2011.12.07. 21:55 koimbra 1 komment

A The Five-Year Engagement ott kezdődik, ahol a többi romantikus vígjáték abbamarad: az eljegyzéssel. Azonban a pár mégsem lehet teljesen egymásé, mert a nőt a munkája más városba szólítja és a férfinek várni kell rá, hosszú, hosszú éveken keresztül.

Nicholas Stoller, a Felhangolva (Get Him to The Greek) és a Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) rendezője készíthette el a filmet, a produceri térfélen Judd Apatow ténykedett. Jason Segellel már egész jól ismerik egymást, Emily Blunt pedig a Gulliver utazásai (Gulliver's Travel) fantasyben játszott, amit Stoller írt. Szóval a baráti kör összejött, hogy csináljanak egy filmet. Így megy ez Adam Sandleréknél is. A The Five-Year Engagementet Amerikában április 27-én mutatják be.

 

 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes five year engagement

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223446827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.12.07. 22:24:28

Jason Segel nagyon jól tud szenvedni, remélem ezúttal is hasonló szerepben tetszeleg :D
süti beállítások módosítása