Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warnernek nem kell az Arthur & Lancelot

2011.12.14. 10:35 koimbra Szólj hozzá!

A Warner 2 millió dollárért vette meg David Dobkin forgatókönyvét, az Arthur és Lancelot miatt gyorsan jégre tette másik két Excalibur projektjét. Ám az eltelt hónapok alatt a stúdió osztott-szorzott, a betervezett 90 millió dolláros büdzsé megemelkedett, ezért úgy döntöttek, hogy a film nem éri meg a kockázatot. Pedig Kit Harrington és Joel Kinneman lehetett volna a főszereplő, a nagy boldogságban 2013 március 15-re kitűzték a premiert, a forgatás nálunk zajlott volna. Jelenleg 130 millió dolláron áll a költségvetés és az elmúlt időszakban a kardos-szandálos történetek sorra buktak Amerikában, a 2004-es Arthur király sem szerepelt valami fényesen. Mindenesetre a Warner megengedte Dobkinnak, hogy átvigye a konkurenciához a tervezetet, már ha talál olyan stúdiót, ahol szívesen keblére öleli.

Végre rájöttek Hollywoodban, hogy nem kell két kézzel szórni a pénzt? Nemrég a Legendary parancsolt megálljt az Alex Proyas nevével fémjelzett Paradise Lostnak, elrendelték, hogy 10-15 %-ot faragjanak a fantasy-akció költségvetéséből. A Disney hasonlóképp cselekedett a Lone Ranger esetében, ahol sikerült csökkenteni a tervezett kiadásokat és rábólintottak, hogy elkészüljön film.

Címkék: miújság arthur and lancelot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843462586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása