Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McAdams és Rapace a Passion thrillerben

2011.12.15. 11:36 koimbra Szólj hozzá!

Év elején derült ki, hogy Brian De Palma következő rendezése a francia Szerelmi bűnök (Crime d'amour) remake-je lesz. A Passion címre keresztelt film forgatása augusztusban vette volna kezdetét, de már december van és még mindig nem kezdődtek el a munkálatok. Csak most dőlt el, hogy kik játszhatnak az erotikától sem mentes thrillerben, a Sherlock Holmes 2  fő-és mellékszereplője szerződött le a produkcióra, Noomi Rapace és Rachel McAdams domboríthatnak az alkotásban.

A történet egy cég két alkalmazottja körül forog, úgy tűnik, hogy a főnök-beosztott viszony mellett barátság alakul ki közöttük. Azonban  a fiatalabb nő zseniális ötletét felettese ellopja és úgy állítja be, mintha a saját fejéből pattant volna ki a remek gondolat. Ezt a szégyenben maradt nő nem hagyja szó nélkül, magában kegyetlen bosszút eszel ki.

De Palma utoljára 2007-ben jelentkezett filmmel, a Cenzúrázatlanul: Háború másképp (Redacted) művég alig látta valaki, az utóbbi időben nem igazán tudott sikeres alkotás letenni az asztalra.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123465552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása