Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a BloodRayne 4

2012.01.04. 10:57 koimbra 2 komment

Uwe Boll nem az az ember,  akit letaglóz egy-egy bukta. Mit sem érdekli és ha épp úgy van kedve akkor még a folytatást is elkészíti. Az első BloodRayne film 2006-ban került a mozikba, a kritikák a földbe döngölték (szokás szerint) és a mozikban sem hozott valami sokat. Ennek ellenére DVD-n jött a második része, ahol Kristanna Lokentől Natassia Malthe vette át a stafétabotot és még a harmadik felvonásban is ő játszhatta a vámpírnőt.

Boll mester a FearNetnek elmondta, hogy tervezgeti a BloodRayne 4-et. "A történetben helyet kap a szervezett bűnözés. A vámpírok gyakorlatilag átvették a maffia irányítását, Rayne-nek be kell épülnie közéjük és meg kell küzdenie velük. De a film elején még nyugodt, normális életet próbál élni. Azon is elgondolkodtunk, hogy anyaként tüntessük fel. Hátat fordított eddigi életének és már nem akar vérszívókkal csatározni. De a normális élet számára nem lehetséges, mivel nem öregszik. Szóval a férje egyszer csak elcsodálkozna rajta, hogy ő már 80 éves, de neje csak 30-nak látszik."

A rendező hozzátette, hogy azért kedveli ezt a franchise-t annyira, mert mindegyik rész teljesen más műfajba sorolható be. A rajongók (bizonyára vannak) pedig örülhetnek, mivel Malthe a negyedikben ledobja gönceit és meztelen lesz. (Biztos van, aki már emiatt is megnézi a filmet.)

Címkék: miújság bloodrayne sequel játékból film bloodrayne 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413518745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.01.04. 19:29:45

Boll csak nem adja fel :)

2012.01.05. 08:29:14

Hogy dögölne már meg.

Pedig milyen fazsa film lehetett volna a Bloodrayne-ből!
süti beállítások módosítása