Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clive Owen nem vállalta be az Oldboyt

2012.01.07. 13:10 koimbra 4 komment

Tovább erőlködnek az Oldboy remake-kel. Spike Lee tavasszal láthatott volna hozzá a forgatáshoz, de jelen állás szerint vagy késő nyáron vagy kora ősszel indulhatnak be a munkálatok. A főszerepre kinézett Josh Brolin ugyanis hamarosan nagyon elfoglalt lesz, a Men in Black 3 miatt rengeteg interjút kell adnia és promotálnia kell a produkciót.

De így legalább marad elég idő arra, hogy megtalálják a film főgonoszát. Miután Colin Firth nemet mondott Clive Owent keresték fel, azonban már ő is kikerült a képből. Rooney Marának szintén felajánlottak egy szerepet, de a színésznő visszautasította, ezt követően csöngettek be Mia Wasikowskához, az nem ismeretes, hogy ő már leszerződött-e vagy még hezitál.

Címkék: remake miújság oldboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623526513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.01.07. 15:51:02

Elfogják rontani az eredetit. Azt a hangulatot nem lehet megismételni.

unrealnoise · http://unrealnoise.blog.hu/ 2012.01.07. 16:20:10

az eredetit nem, max a feldolgozást. :) egyébként nem feltétlen mindig szar egy feldolgozás, sőt. :)

én akkor készítenék mondjuk csak feldolgozást, ha van valami jó ötletem (esetleg több), esetleg részben, vagy a befejezést illetően akár teljesen eltérnék az eredetitől.

egyébként jah, kár hogy Spike Lee nem valami eredetit készít, illetve nem értem, nincs elég könyv, novella vagy bármilyen irodalom a piacon, melyek valszeg hemzsegnek a kiváló, megfilmesítésre váró ötletektől, inspirációktól?

_Rorschach_ 2012.01.07. 20:20:44

Miért kell ezt remake-elni? Miért?
süti beállítások módosítása