Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lively, Tatum és Law a Side Effectsben

2012.01.09. 21:21 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hónappal ezelőtt úgy hírlett, hogy Steven Soderbergh vissza szeretne vonulni. Hallottunk már néhányszor ilyesmit, de mégsem következett be. A rendező következő filmje, A bűn hálójában arra vár, hogy bemutassák, jelenleg a Magic Mike sztriptíz vígjáték utómunkálatain dolgozik és közeleg a Liberace forgatásának a kezdete. Asztalán pihen egy másik projekt is, a The Side Effects főszereplőit nemrég találták meg.

Blake Lively, Channing Tatum és Jude Law szerződött le a produkcióra, a rendező Tatummal a Magic Mike-ban és A bűn hálójában, Law-val a Fertőzésben (Contagion) dolgozott együtt. Túl sokat még nem lehet tudni a sztoriról, a pszichofarmakológia világában játszódik, ez a tudomány terület azt vizsgálja, hogy a különféle szerek miképp hatnak az agyműködésre. Lively férjét Tatum játssza, aki sitten van, de közeleg a szabadulásának a napja.

Scott Z. Burns, a Fertőzés és az Informátor (The Informant!) írója vetette papírra a forgatókönyvet, szeretett volna beleülni a rendezői székbe is, ami végül nem valósult meg. De legalább egy ismerőse állhat a rendezői poszton.

Címkék: miújság side effects

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813532628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása