Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hedlund és a folk

2012.01.10. 10:48 koimbra 1 komment

Garrett Hedlund leszerződött az Inside Llewyn Davies produkcióra, a rendezői posztról  a Coen testvérek osztogathatják az utasításokat. A film a 60-as évek folk világába kalauzolja el a nézőt, Hedlund pedig a Reflektorfényben (Country Strong) bizonyíthatta, hogy van érzéke a zenéhez. Bizonyára Coenék is látták az alkotást és meggyőzőnek találták a színész alakítását (hát nem is a Tron folytatás miatt esett rá a választás).

A film Dave van Ronk memoárján fog alapulni, bár elvileg csak ötleteket merítenek belőle a forgatókönyvhöz. Egyelőre Jeff Bridges még nem lépdelt fel a projekt fedélzetére, kézenfekvő megoldás lenne, hiszen jó munka-és baráti kapcsolatát ápol a rendezőkkel és az Őrült szívben (Crazy Heart) egy zenészt keltett életre.

Hedlundon kívül eddig Oscar Isaac, John Goodman, Carey Mulligan és Justin Timberlake lesz látható a Inside Llewyn Davies-ben

.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643533566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.01.10. 11:22:26

Biztos nem egy natúr folk zenés filmet kapunk Coenéktől. Bridgesre sem kell sokáig várni, hacsak nincs égető teendője tuti, hogy szerepelni fog ebben a produkcióban is. Culligen meg Goodman tiszta sor, ahogy Isaac is, viszont Timberlake meglepett. A szerepe egyenlőre még tisztázatlan, kíváncsi vagyok, hogyan került a fedélzetre.
süti beállítások módosítása