Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2012.01.10. 20:05 koimbra Szólj hozzá!

Kate Beckinsale csak golfkocsit mer vezetni

            Betegesen fél az autóvezetéstől Kate Beckinsale, ugyanakkor rémesen cikinek tartja, hogy nincsen jogosítványa. Előbb-utóbb szeretné megszerezni, és addig úgy próbál némi jártasságra szert tenni, hogy szabadidejében kis, fehér golfkocsikkal gyakorol. – Nem megy túl gyorsan, és ha felborul, akkor sincs nagy baj – magyarázza választását a színésznő. – Egyelőre önmagában az csodálattal tölt el, hogy arra kanyarodik, amerre tekerem a kormányt. Ha ezen a fázison túljutok, már magasabb osztályba léphetek, bár attól tartok, a most kamasz lányom előbb szerez majd jogsit, mint az anyja!

            A brit színésznőt hamarosan a Csempészek című akcióthrillerben láthatjuk. Mark Wahlberg feleségét alakítja: öccse elszúrja egy drogdíler nagy üzletét, így a férj visszakényszerül a bűn világába,

            (Contraband – hazai bemutató: 2012. március 22.)

Mark Wahlberg fényes nappal is látja a csillagokat

            Jó példát akar mutatni négy gyermekének Mark Wahlberg, ezért valamennyi tetoválását eltávolíttatja, amelyeket annak idején még narkós utcagyerek, illetve később rapsztár korában varratott magára. A folyamat jól halad, ám a marcona sztár arra nem számított, hogy érdekes asztronómiai jelenséget tapasztal az orvosi székben: fényes nappal is látja a csillagokat. – El sem tudtam volna képzelni, hogy ennyire fáj – panaszkodik Mark. – A legkorszerűbb eljárással dolgoznak, de mégiscsak a bőr alól kell kiszedni a festéket, tehát a kínzást nem lehet megúszni. De végtére is nem baj, néha elviszem magammal az idősebb lányomat és fiamat, hogy lássák, nem éri meg tetováltatni.

            Wahlbergnek azt mondták, öt-hét kezeléssel túl van az egészen, ehhez képest már harmincszor felkereste a specialistát, és a beavatkozásnak még nincs vége. A bokáján például még mindig látszik Szilveszter, a macska, amint a szájában tartja Csőrikét – eltávolításuk többszöri nekifutást igényel.

            Wahlberg hamarosan a Csempészek főszereplőjeként száll szembe a drogkartellel és a korrupt zsarukkal, illetve viszontlátjuk a Ted című vígjátékban is, ahol nehezen dolgozza fel, hogy gyermekkori plüssmackója életre kelt.

            (Contraband – hazai bemutató: 2012. március 22.)

            (Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus)

Renner miatt Jancsi és Juliska később szeleteli a boszorkányokat

            Hatalmasat ugrik az új Jancsi és Juliska-átirat bemutatója: 2013. január 11-ére tette át a Paramount stúdió. Ennek egyik fő oka az, hogy a főszereplő Jeremy Renner addigra alighanem szupersztár lesz, tehát megéri az egyébként nem főszezonnak számító januárban kirukkolni a filmjével. Renner a nemrég bemutatott Mission: Impossible Fantom Protokollal gyúrt rá igazán a sztárságra Tom Cruise oldalán, és várhatóan az augusztusban startoló The Bourne Legacyval teszi fel rá a koronát, jövő év elején tehát már pusztán az ő neve garancia lesz a sikerre.

            A Jancsi és Juliska legújabb változatában, a Boszorkányvadászokban a két mesehős már felnőtt, és vérdíjért gyilkolja a banyákat, amíg szembe nem találják magukat a főbanyával (Famke Janssen) és az ő rusnya seregével. A dögös fejvadásszá fejlődött Juliskát a brit Gemma Arterton alakítja, aki Rennerhez hasonlóan drámai színészből lett népszerű akcióhős az utóbbi években.     

            (Hansel and Gretel: Witch Hunters – hazai bemutató: 2013. január)

Kipotyogtak a latin főgonoszok a Star Trekből

            Egyetlen Star Trek-rajongó sem gondolta volna, hogy kiváló színészek sorra mondják vissza a felkéréseket: nem akarnak főgonoszt játszani a várva várt következő epizódban. Pár hónapja nagy ováció fogadta, hogy J.J. Abrams rendező Benicio Del Torót képzeli el Khan szerepében, ám az Oscar-díjas sztár közölte, nem érdekli a dolog. Del Toro után Edgar Ramirez került szóba, aki a Carlos című minisorozatban feledhetetlenül formálta meg a Sakál becenéven is ismert nemzetközi terroristát. Ám Ramirez is visszamondta a felkérést, s ekkor már csak Jordi Mollá maradt a pakliban. A szintén delejes tekintetű spanyol színész-rendező emlékezetes gonoszokat játszott a Bad Boys 2-től a tavaly bemutatott Colombianáig, ám az alkotók végül mégsem őt választották, hanem Benedict Cumberbatch-ot, aki napjainkban kezd a legfelkapottabb brit színészek közé emelkedni.

            A Star Trek-rajongóknak persze semmi nem elég jó. Most amiatt fáj a fejük, hogy ha a latin – Puerto Ricó-i, venezuelai, spanyol – jelöltek után egy tősgyökeres angol kapta a főgonosz szerepét, valószínűleg mégsem az eredeti sorozat klasszikus karaktere, Khan akarja majd szétbombázni az Enterprise űrhajót, mert ahhoz Cumberbatch nem elég egzotikus.

            (Star Trek – hazai bemutató: 2013. május)   

Címkék: hírlevél miújság uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr243535228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása