Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Edgerton eladta első forgatókönyvét

2012.01.18. 11:56 koimbra 2 komment

Joel Edgerton eddig színészként bizonyított, de most már forgatókönyvírói babérokra is tör. Sikeresen eladta első szkriptjét, a One Night Stand címre keresztelt történet a New Regency-nél landolt. A komikus elemekkel tarkított dráma egy nő és egy férfi egyéjszakás kapcsolatának az utóhatásait meséli el. Rendező még nincs és a főszereplőket is keresek, annyi biztos, hogy Edgerton nem fog felbukkanni a produkcióban, de producerként azért kiveszi a részét a továbbiakból.

A színészt többek között az Animal Kingdomban és a még többet dicsért Warriorban láthattuk, de játszott A dolog előzményfilmjében is.  Felajánlottak egy szerepet neki a 300 folytatásában, de elutasította.

Címkék: miújság drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr343573441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.01.18. 13:52:17

Edgerton előtt nagy karrier áll,azért a 300 előzményt szerintem bevállalhatta volna. Lehet a minőségi filmekre utazik és nem a nagyköltségvetésű blockbusterekre.
Követi Ryan Gosling példáját,ez dícséretes szerintem.

Alex Mahone 2012.01.18. 16:55:10

@Dean6: szerintem ez az az út, amelyet minden önérzettel rendelkező színésznek követnie kellene, nem pedig tinifilmekben égetniük magukat (gondolok itt a Transformerstől az Alkonyaton át a szuperhősfilmekig minden hasonló szir-szarra).
süti beállítások módosítása