Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Utazás a rejtélyes szigetre 3D előzetes és feliratos összeállítás

2012.01.30. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

A kalandorvér nem válik vízzé. Az ifjú Sean Anderson (Josh Hutcherson), aki a két évvel ezelőtt bátran indult nagybátyja megmentésére, vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától (Michael Caine) egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint a jelzés az óceánnak azon pontjáról származik, ahol biztosan nincsenek szigetek.
A fiú habozás nélkül útnak indul. Mostohaapja (Dwayne Johnson) képtelen lebeszélni őt az őrült vállalkozásról, így aztán – jobb ötlet híján – ő is Seannal tart. Belekeveredik a kalandba a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta (Luis Guzmán) és szemrevaló lánya (Vanessa Hudgens) is. A sziget újabb és újabb váratlan helyzetekkel teszi próbára a csapat ügyességét és kitartását: ismeretlen életformák, meglepetésszerűen kitörő vulkánok várják őket, és még néhány egészen különös meglepetés…

A 2008-as Utazás a föld középpontja felé világszerte hatalmas sikert aratott. Azóta sokat fejlődött a filmes technika, így az alkotók még több izgalommal és rendkívüli látvánnyal folytatták a kalandos utazást.

Címkék: trailer 3d sequel utazás a föld középpontja felé utazás a föld középpontja felé 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr153978087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása