Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ridley Scott készítheti el a The Counselort

2012.02.01. 11:25 koimbra 1 komment

A hónap közepén derült ki, hogy Cormac McCharthy, a Nem vénnek való vidék regény (No Country For Old Men) írója eladta a The Counselor címre keresztelt forgatókönyvét. Méghozzá Nick Wechslernek, Steve Schwartznak és Paul Mae Schwartznak, az út (The Road) producereinek.

Úgy fest, hogy Ridley Scott ülhet bele a rendezői székbe és elképzelhető, hogy a Prometheus befejezése után hozzá is lát a forgatáshoz. Scott figyelmét a projektre egyébként maga McCharty hívta fel.

Egy felettébb sikeres ügyvédnőre fókuszál a történet, aki belefolyik a drogüzletbe, úgy gondolván, hogy semmi probléma nem lehet abból, ha szert tesz némi nagyobb összegre. Azonban a dolgok rosszra fordulnak és végül a saját túléléséért kell küzdenie.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr504043025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.02.03. 08:21:23

Én örülök neki, de igazság szerint annak még jobban, ha Scott bácsi előbb tisztességesen befejezné a Promit, kicsit részt venne a promócióban, vagy legalább úgy csinálna, mintha tényleg érdekelné az elkészült mű is, nem csak az új projektek...
süti beállítások módosítása