Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön az Insidious 2

2012.02.03. 10:46 koimbra Szólj hozzá!

Az Insidious a tavalyi év egyik legsikeresebb, legprofitképesebb horrorja volt, másfél millió dollárból készült és 97 millió dollárt termelt a mozikban. Nem lehet elmenni szó nélkül e mellett, a filmiparban pláne nem. Az első rész rendezője és írója, James Wan és Leigh Whannell a folytatást tervezgeti.

Az első felvonásban a Lambert család új lakásba költözik, gyermekük kómába zuhan, az orvosok értetlenül állnak az eset előtt. A famíilia egy másik helyre költözik, de a sok furcsa történés miatt igénybe veszik egy profi szellemvadász egység segítségét. Kiderül, hogy fiúk lelke eltévedt egy másik, sötét világban és ha nem találja meg a visszavezető utat, akkor valami más veszi át a helyét a testében.

2013-ban szeretnék bemutatni a második részt, a történetről nem esett szó és azt sem tették közzé, hogy az Insidious szereplőgárdájából visszatér-e valaki.

Címkék: miújság sequel insidious

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964058416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása