Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gordon-Levitt rendezni fog

2012.02.08. 20:30 koimbra Szólj hozzá!

Joseph Gordon-Levitt színészt ma már a rendezők kézről kézre adják, tehetségét számos produkcióban bizonyította és idén is több alkotásban fog felbukkanni. Jelenleg rendezői debütálását készíti elő, a film forgatókönyvét saját maga írta.

Ezen kívül a főszerepet is magára osztotta, a történetről túl sok minden nem szivárgott ki, de annyit már lehet tudni, hogy egy modern környezetbe helyezett Don Juan sztorit mesél el Gordon-Levitt. A főszereplő kezdetben egy igazi öntelt szemétláda lesz, idővel azonban megpróbál jobb ember lenni. Scarlett Johansson-t próbálhatja elcsábítani, lesz még egy másik fontosabb női karakter is az alkotásban, de erre a szerepre még nem szerződtettek le senkit.

Áprilisban indulhat a forgatás, éppen ezért elképzelhető, hogy Gordon-Levitt nem tud részt venni a Django Unchained munkálatain, ahol Quentin Tarantino egy kisebb szerepet bízott volna rá. Talán sikerül úgy alakítani az ütemtervet, hogy mindenkinek jó legyen.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr194079661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása