Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lestat visszatér a mozikba

2012.02.08. 12:05 koimbra 2 komment

Ron Howard és Brian Grazer szerezték meg A testtolvaj meséje (The Tale of the Body Thief) regény jogait, amely Anne Rice közkedvelt Vámpírkrónikái könyvsorozatának a negyedik része. Lee Patterson hegyezheti a ceruzáját, ugyanis a forgatókönyvet ő vetheti papírra.

A regény tartalma: Vámpírhős, rocksztár, embertömegek csábítója, kísértő szellem… Lestat valóban rendkívüli a halhatatlanok között! Mégsem boldog, lángoló vére tovább űzi, szeretne visszaváltozni halandóvá, hogy halálon túli léte újra értelmet nyerjen. Ez a vágy űzi céltalan bolyongásaiban, Amszterdamtól az Amazoni őserdőkig, míg végül találkozik az egyetlen lénnyel, a minden ördögnél gonoszabb Testtolvajjal, aki valóra válthatja kívánságát. De miután Lestat lemond vámpírtestéről, tudomásul kell vennie azt, amit rég elfelejtett: a halandó ember sebezhetőségét és gyarlóságát… Újra üldözőbe kell vennie a rejtélyes testtolvajt, hogy visszaszerezze ellopott testét, hogy újra elfoglalja helyét minden vámpírok leghatalmasabbjaiként…(moly.hu)

Lestatot 1994-ben láthattuk a vásznon, akkor Tom Cruise formálhatta meg. 8 évre rá a Warner a regényszéria harmadik részével, A kárhozottak királynőjével (Queen of the Damned) próbálkozott, de a kritika lehúzta és a mozikban sem aratott úgy, mint az Interjú a vámpírral (Interview with the Vampire).

Címkék: miújság regényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534078403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.02.08. 14:04:59

ne, légyszi, ne.

A kárhozottak királynője egy botrány volt már magában is, a regényhez képest meg pláne...

NZ79 2012.02.09. 19:26:53

Az Interjú a vámpírral az egyik legjobb-ha nem a legjobb-vámpírmozi.Cruise-t ismét Lestat bőrébe, Neil jordan-t ismét a rendezői székbe, és hajrá....
süti beállítások módosítása