Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg és Washington a 2 Gunsban

2012.02.08. 11:01 koimbra 2 komment

Úgy másfél évvel ezelőtt azon örvendezett mindenki a 2 Guns akció-vígjáték projekt környékén, hogy Vince Vaughn és Owen Wilson az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers) után ismét együtt játszhat. Teltek-múltak a hónapok, Wilson és Vaughn is lelépett, előbb Mark Walhberg, most pedig Denzel Washington került kapcsolatba a tervezettel. Viccelődni ők is tudnak, ráadásul jobban fekszik számukra az akció.

Blake Masters, a Vértestvérek (Brotherhood) széria írója vetette papírra a forgatókönyvet. Egy Trench nevű fickó ki akar rabolni egy bankot és egy bűnözőt, Steadmant bérel fel a feladatra. Amit Steadman nem tud, hogy Trench valójában DEA ügynök, viszont Trench meg azzal nincs tisztában, hogy Steadman a haditengerészet beépített embere. A két fickó úgy véli, hogy egy maffiózó pénzét lovasítják meg a bankból, de ez sem fedi a valóságot, mert ott valójában a CIA 50 millió dollárja pihen.

David O. Russell dirigálhatta volna a filmet, távozása után Baltasar Kormakur lépett be a rendezői térfélre. Ő már dolgozott együtt Wahlberggel, legutóbb a Csempészek (Contraband) remake-et hozták össze és elég szépen teljesített a kasszáknál.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454078014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.02.08. 18:26:52

kicsit olyan tégla szagú a dolog.

mindenki mindenki ellen :)

NZ79 2012.02.09. 19:37:29

Ha a már említett Tégla alapfelállását nem véresen komolyan, laza szöveggel, humorral és jó akciókkal fűszerezik, akár egy Halálos fegyver szerű mozi is születhet...egy jó akciófilm, humorral,hiánypótló lehet.
süti beállítások módosítása