Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brian Taylor rendezheti a Twisted Metal filmváltozatát

2012.02.15. 12:10 koimbra 1 komment

Mark Neveldine és Brian Taylor közösen hozták tető alá a két Felpörögve (Crank) akciófilmet, elkészíthették a Gamer - Játék a végsőkig (Gamer) alkotást és már dobozban van a Szellemlovas (Ghost Rider) folytatása. Taylor bejelentette, hogy külön utakon folytatja, legalábbis a Twisted Metal számítógépes játék alapján készülő filmet egyedül fogja levezényelni.

A játék újabb része nemrég jelent meg és elég régóta pletykálnak a mozis változatról, amely most úgy tűnik, hogy meg fog valósulni. Az már biztos, hogy a játékosok által megismert és megkedvelt karakterek helyet kapnak a filmben, így például Sweet Tooth, a gyilkolászó bohóc sem fog kimaradni. A történet egy kegyetlen és véres autóverseny körül forog, mindenféle különös figura próbálja megnyerni a bajnokságot, járműveik tömve vannak mindenféle fegyverrel.

Címkék: miújság játékból film twisted metal

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr524112754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása