Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Del Toro lesz a producere a Day of the Dead animációnak

2012.02.21. 20:23 koimbra Szólj hozzá!

Guillermo Del Toro a DreamWorks animációs részlegén mászkált, tanácsival látta el a Kung Fu Panda 2, a Csizmás, a kandúr és a Rise of the Guardians alkotások készítőit, ezen kívül még "konzulensként" közreműködött néhány produkcióban. Elvileg saját maga is hozzá fog látni egy animációs filmhez, de a Trollhunters csak egy a fejében keringő sok-sok projekt közül.

Az úriember nem csak a DreamWorks berkein belül osztja meg észrevételeit, mint kiderült megtetszett neki a Reel FX egyik tervezete és úgy döntött, hogy producerként segíti a mű létrejöttét. A Day of the Dead címre hallgató mexikói alkotást Jorge R. Gutierrez fogja dirigálni. Túl sokat nem lehet tudni a történetről, de annyit elárultak, hogy egy pörgős, akcióval telített Rómeó és Júlia-szerű szerelmi szállal megspékelt sztorit fogunk látni 2014-ben.

Del Toro utoljára a Cronos kedvéért evezett mexikói vizeken, annak pedig már jó 20 éve.

 

Címkék: miújság animációhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804160742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása