Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Antje Traue a The Seventh Sonban

2012.02.22. 12:22 koimbra Szólj hozzá!

Antje Traue hamarosan nehéz pillanatokat fog szerezni Supermannek, ugyanis Faorát, a kryptoni bűnözőt alakíthatja, aki Zod tábornok oldalán domborít.  Korábban a Pandorum sci-fiben futkosott egy űrhajó sötét folyosóin. A német színésznő most leszerződött a The Seventh Son fantasy-ra, amely egy franchise nyitó darabja lesz. Joseph Delaney regényén alapszik a produkció, a szerző több folytatást is írt, ha a film sikeres lesz a stúdió lesz miből merítenie a következő részhez.

Jeff Bridges, Ben Barnes, Julianne Moore és Alicia Vikander egy ideje a fedélzeten tartózkodik.  A történet az 1700-as években játszódik és egy Thomas J. Ward nevű srác a főszerelő, aki egy hetedik fiú hetedik fia, olyan képességgel rendelkezik, hogy látja a sötétség teremtményeit és az a feladata, hogy a gonosszal vegye fel a harcot. Bridges Egy  ördögűzőt fog játszani, aki kiképzi a Barnes által megformált főhőst. Jennifer Lawrence-t is felhívták, egy boszorkánysággal gyanúsított hölgyet testesíthetett volna meg, de nemet mondott. 

Sergei Bodrov, a Mongol rendezője vezényelheti le a filmet, a forgatás hamarosan kezdetét veszi, igyekezni kell, hisz 2013 február 15-re ki van tűzve a bemutató.
 

Címkék: miújság seventh son

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704170990

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: De akkor ki lehet Superman??? 2012.02.22. 14:15:23

Szájer József kimondta azt amitől számosan magukba roskadtak: Orbán Viktor nem Superman! Hosszas kutatások zajlottak már eddig is Superman kilétének felderítése érdekében, és már az is nagy eredmény, hogy kimondhatjuk valakiről, hogy nem Ő az. - Sejtet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása