Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wright rendezheti a Night Stalkert

2012.02.22. 20:58 koimbra 2 komment

A Disney falai között formálódik a The Night Stalker, ami egy 1972-es tévéfilm frissebb változata lesz, azaz nevezzük csak remake-nek. A 72-es alkotás után érkezett egy folytatás, majd nem sokra rá befutott egy sorozat is.

Edgar Wright állhatott be a rendezői térfélre, Johnny Depp pedig a főszereplő lesz. A forgatás nem mostanság fog indulni, mivel forgatókönyv egyelőre nincs, sőt még csak nem is írják. Nem lenne meglepő, hogy Wright esetleg Depp idővel magára hagyná a tervezetet.

Depp alakítaná Carl Kolchakot, a riporter mindig valami veszélyes ügybe üti az orrát és minden esetben kiderül, hogy a háttérben valamiféle misztikus, természetfeletti, veszélyes lény ólálkodik. Így bizony előfordul, hogy zombikba, vérfarkasokba, vámpírokba és űrlényekbe botlik.

Szép, szép, jól hangzik, de ne számítson senki arra, hogy egy igazán szaftos, rémisztő film kerül terítékre. Mivel a Disneyről van szó eleve garantált a családbarát megközelítés. Azonban Wright miatt számíthatunk néhány ütős poénra.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784175411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása