Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Förtelmes főnökök írói vezényelhetik le a Családi vakáció folytatását

2012.02.28. 10:33 koimbra 5 komment

John Francis Daley és Jonathan Goldstein jelenleg kissé elfoglaltak a Förtelmes főnökök folytatásának a megírásával, de azért jut idejük kitekingetni a növekvő papírhalom mögül. Ki is nézték maguknak a Családi vakáció vígjátékot és megengedték nekik, hogy helyet foglaljanak a rendezői térfélen.

1983-ban készült el a Családi vakáció Chevy Chase főszereplésével, majd még háromszor mehettek el nyaralni. A reboot ötlete 2009-ben merült fel, majd kiderült, hogy mégis inkább folytatásként kell tekinteni rá. Legutóbb még úgy volt, hogy Griswoldék fia lesz a főszereplő, Chase és Beverly D'Angelo felbukkanására is számíthattunk volna egy cameo erejéig. Az új rész rendezését David Dobkin vállalta be, de időközben meggondolta magát és a lehetőség a Förtelmes főnökök íróinak az ölébe hullt.

A 83-as film posztere

 

Címkék: miújság sequel családi vakáció

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74219549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Semerreretyó 2012.02.28. 22:23:26

annak a fosnak lesz folytatása? az a film egyszerűen borzalmas volt. dögunalom, hullagyenge színészi teljesítmény, nulla karakterek, nulla sztori.

vrango 2012.02.29. 07:30:32

@Semerreretyó: Hát, szerintem meg igenis nagyon jó (akárcsak a "sorozat" többi része) - persze, nem túl gyors a tempója, és a humor nem mindig nyilvánvaló, vagy éppen altesti, mint a mai vígjátékok legtöbbjében...
Én nagyon bírom Chevy Chase-t, és az egész National Lampoon's-t (bár a Vegas-i vakáció már kissé kicsit harmatosra sikeredett).
Ennek ellenére lehetne remake, de inkább csak az alapötletet vegyék át, új szereplőkkel, mai helyzetekből adódó szituációkkal (pl. a számítógép, a mobil eléggé befolyásolja már a mindennapi életet, stb.).

Semerreretyó 2012.03.01. 23:10:31

@vrango: hé, én a fos alatt a förtelmes főnökökre gondoltam! Chevy for president!
süti beállítások módosítása