Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Antal Nimród 3D-s Metallica filmet készít

2012.03.08. 12:59 koimbra 4 komment

Antal Nimród a Kontroll és a Ragadozók (Predators) rendezője a világ egyik legnépszerűbb metálbandájáról, a Metallicáról készít 3D-s koncertfilmet. Várhatóan ősszel kezdődnek a munkálatok és valamikor 2013 nyarán kerülne a mozikba. Nimródnak nem kell félnie, hogy nem tud elég anyagot összeszedni vagy leforgatni. A Metallica több, mint 30 éves pályafutása alatt rengeteg dolog történt az együttes életében, volt jó pár hangos siker, de akadt néhány szomorú pillanat is.

Lars Ulrich, a csapat dobosa így örvendezett: "Nagy rajongója vagyok Nimródnak, mióta első magyar filmjével, a Kontrollal felbukkant Cannes-ban és mindenki eldobta tőle az agyát. Örömmel láttam, hogy hollywoodi karrierje az elmúlt évben felfelé ível. Találkozásunkkor ö"t perc után teljesen magával ragadott a lelkesedése, ahogyan vázolta a kreatív folyamatokat és hogy nem próbál skatulyákban gondolkodni. Szóval belevágunk! "

Nimród sem volt rest, elregélte, hogy mennyire kedveli a Metallicát (nyilván csak olyan ember csináljon már egy bandáról filmet, aki odavan értük): A Metallica mindig is az életem része volt, nehéz elhinni, hogy a hőseimmel dolgozhatok. Be fogom mutatni az együttes hatalmas és eget rengető energiáját, amelyet a koncertek alatt produkál, megtoldom egy kis narratívával és az egészet 3D-ben forgatom le, ami csak dobni fog az élvezeten."

Mielőtt Nimród belevágott volna a filmkészítésbe reklámokat és klipeket forgatott. Többek között dolgozott együtt a Quimbyvel

 

...és Sub Bass Monsterrel

Címkék: 3d miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684297499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2012.03.08. 13:30:54

"Nimródnak nem kell félnie, hogy nem tud elég anyagot összeszedni vagy leforgatni. A Metallica több, mint 30 éves pályafutása alatt rengeteg dolog történt az együttes életében, volt jó pár hangos siker, de akadt néhány szomorú pillanat is."

Most akkor koncertfilm lesz, vagy afféle életrajzi krónika?

n0kedli 2012.03.08. 15:38:47

Le kéne tagadni ezt a faszit lassan.
süti beállítások módosítása