Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warnernél épülhet fel a Setét torony

2012.03.13. 09:53 koimbra 4 komment

Ron Howard, Akiva Goldsman és Brian Grazer nagy reményekkel vágtak bele a Stephen King regénysorozatának, a Setét toronynak (THe Dark Tower) az adaptálásába. A trió eleve egy trilógiában gondolkodott, két film között pedig minisorozatként folytatódott volna a történet. Ám az Universal csak kezdetben látszott lelkesnek, nem igazán hittek abban, hogy a projekt sikeres lehet és a költségvetéssel is gondok adódtak. Végül a stúdió megengedte Howardéknak, hogy átvigyék máshova a tervezetet.

Idáig parlagon hevert a trió elképzelése, ám a Warner megkönyörült a projektben, mivel látott fantáziát a trió elképzelésében felkarolta a Setét tornyot. Javier Bardem továbbra is eljátszhatja a főszerepet, Howard még mindig a rendezői székben ül. Valószínű, hogy a stúdió bele fog szólni egy-két dolog megváltoztatásába, de bizonyára a költségvetéssel nem lesz problémája, legalábbis csak tisztában van a költségekkel, ha már egyszer segítő kezet nyújtott. Egyelőre nem ismert, hogy mikor lendülhetnek be a munkálatok, Howard, Goldsman és Bardem is eléggé elfoglalt.

Mellesleg a Warner egy másik King regényt megfilmesítésében is gondolkodik, a Végítéletetl (The Stand) David Yates dirigálhatja le.

Címkék: miújság könyvből film setét torony

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr354313647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.03.13. 10:35:40

akkor csak trilógia lesz vagy sorozat is??

mert nem tudok olvasni, vagy nincs benne a hírben, de ezt nem látom. :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.13. 10:39:51

@doggfather: Az az új hír, hogy a Warnert érdekli a tervezet. Arról nem esett szó, hogy ők is úgy gondolkodnak-e, mint Howardék, de valószínű, hogy benne lesznek a trilógiában és a sorozatban.

Drakeamarth 2012.03.13. 21:12:55

Könyörgök csak Howardot ne.
süti beállítások módosítása