Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gavin O'Connor Pán Péter filmet forgathat

2012.03.16. 11:47 koimbra Szólj hozzá!

Úgy egy éve Channing Tatum Billy Ray-jel közösen bekopogtatott néhány stúdió ajtaján és megpróbálták eladni a Peter Pan Begins tervezetüket. Végül a Sony-nál talált otthonra a projekt, ahol gyorsan átkeresztelték Neverlandra.

Most lelték meg a megfelelő rendezőt a film élére, Gavin O'Connor, a Warrior dráma alkotója dirigálhat a forgatáson. A történet ugyan nem ismert, de Pán Péterről így vagy úgy de mindenki hallott. A "Beginsből" arra lehet következtetni, hogy egy eredettörténetet fognak elmesélni, már csak az a kérdés, hogy a figura szülőatyja, J. M. Barrie-nek az elképzeléseihez lesznek hűek vagy egy teljesen más irányba terelik a sztorit. Joe Roth producerként tartózkodik a fedélzeten, az úriember volt a Tim Burtonös Alice Csodaországban fantasy írója.

Címkék: miújság neverland fantasyhír pán péter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr814320091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása