Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bay újra nyugtatja a Nindzsa Teknőcök kedvelőit

2012.03.27. 16:11 koimbra 2 komment

Azóta zúgolódnak a Tini Nindzsa Mutáns Teknőcök rajongói, mióta kiderült, hogy az újabb filmverzióban a főszereplők űrlények lesznek. A tervezet producere Michael Bay ugyan próbált nyugtatni a kedélyeket, de nem sokra rá a film címét is közzétették, amiből lemaradt a Tini és a Mutáns is. Bay pedig két robbantás között ismét billentyűzetet ragadt és a naplementében megfogalmazott egy másik nyugtató közleményt.

"A Paramount marketinggépezete változtatott a címen, egyszerűbbé tették. Ám a megkedvelt karakterek ugyanazok maradnak és bizony továbbra is úgy fognak viselkedni, mint a tinik. Minden olyan dolog, ami miatt megszerettétek a teknőcöket benne lesz a filmben. A forgatókönyvön két igen tehetséges író dolgozik, az egyik a Nindzsa Teknőcök szülőatyja. Őket CSAK AZ ÉRDEKLI, hogy a rajongók ne csalódjanak. A csapatunkban mindenki csakis a rajongók érdekeit nézi. Adjatok nekik egy esélyt. A rendező, Jonathan szintén nagy kedvelője a franchisenak. SENKIT NEM HAGYNAK CSERBEN."

Michael Bay ígéreteivel tele van a padlás, a Transformers 3 előtt is sok mindent mondott, ígérgetett, ez be is jött valamelyest, hiszen az Autobotok és az Álcák összecsapása megint világraszóló sikert aratott.

Címkék: reboot miújság tini nindzsa teknőcök

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884343871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása