Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

People Like Us előzetes

2012.03.29. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Alex Kurtzman eddig forgatókönyveket gyártott, többek között a Transformers, A sziget (The Island) és a Star Trek történetét rakta össze. Leginkább látványos produkciókhoz adta a nevét. Mikor elhatározta, hogy saját maga is beáll a kamera mögé, hogy ledirigálja élete első mozifilmjét, mégsem egy effektekkel teli alkotást készített, hanem egy drámát. A People Like Us forgatókönyvét Roberto Orcival és Jody Lamberttel közösen vetette papírra. A szereplőgárdához sikerült megnyerni néhány ismert nevet, Chris Pine, Michelle Pfeiffer, Elizabeth Banks, Olivia Wilde és Jon Favreau szerződött le a filmre.

Pine egy  kereskedőt alakít, akinek zeneiparban jártas édesapja hirtelen elhalálozik. Habár jó ideje nem voltak jóban mégis hazarepül a temetésére, a végrendeletből kiderül, hogy Pine-nak le kell szállítania eddig soha nem látott alkoholista húgának 150.000 dollárt.

 

Címkék: trailer drámaelőzetes people like us

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574347557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása